enes1988
Sim-Baby
Sim-Puan: 0
|
 |
« : Temmuz 03, 2007, 01:09:20 ÖS » |
|
vincent story de invite over geçemiyorum NAOMİ VE O kızı çağırıyorum ama ilerleme yok geliolar gidiolar deliriceeem yardım ediiin lütfeeen sizin yardımlarınızla oyunu kurabildm engin bilgilerinize güveniyorum. lüütfen yardııım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2008, 07:52:11 ÖS Gönderen: SimsTR »
|
|
|
|
|
|
|
Logged |
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
Sim-Puan: 875
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007, 02:02:58 ÖS » |
|
ikisini çağırdıktan sonra biraz bekle.hem çaardıkan snra goal dönmüyomu 
|
|
|
|
|
|
I know they've got a plan,but the balls in my hands ! This time is man-to-man,i'm drivin' fightin'.. Inside of ! A world that's upside down.. It's spinning faster ! What do I do now.. WITHOUT YOU !
|
|
|
ece14
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2007, 11:00:24 ÖÖ » |
|
abi aynı sorun bendede oldud.napcam lütfen yardım edin cevap yazarsanız çok sevincem nooolurrrrrrrrrrr invite isteğine çözüm.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ece14
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2007, 11:38:15 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar ne olur yardım edin sorunum şöyle.GoAL İM DE invite naomi over çıktı.bir türlü geçemedim ne olur bu bölümü bitirmiş arkadaşlara sesleniyorum yardım edin bana bu bölümün nasıl geçileceğini anlatın ne olur.......yanıtlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2007, 05:24:32 ÖS » |
|
naomiyi eve cagırcaksın bu kadar basit. :hehe:ama yinede gecemiyosan gecemiyorum de.
|
|
|
|
|
|
I know they've got a plan,but the balls in my hands ! This time is man-to-man,i'm drivin' fightin'.. Inside of ! A world that's upside down.. It's spinning faster ! What do I do now.. WITHOUT YOU !
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2007, 08:12:53 ÖS » |
|
ee bende hiç böle bi sorun olmamıstı alla allaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PPiiPPeeRR
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2007, 01:21:37 ÖS » |
|
ya bnde de bovling salonunda takılıyoo devm etmiyoo deli olcamm yardım edin lütfenn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2007, 03:36:04 ÖS » |
|
Goal de Bowling le ilgili tam olarak ne yazdığını buraya yazabilirsen yardımcı olabilirim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u.fucx
Sim-Fan
Sim-Puan: 24
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2007, 10:35:07 ÖÖ » |
|
ya ben greet sasha at arcadium plaza burayı gecemıorm????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2007, 06:39:36 ÖS » |
|
Orada diyor ki;
Arcadium Plaza ya git ve Sasha ile selamlaş diyor.. (anladığım kadarıyla)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coolgirlavrill
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 29, 2007, 03:21:38 ÖÖ » |
|
[/font][/i][/glow][/shadow]Arkadaşlar uzun bir zaman vinsect'in stries inde oynadım oyun bitince oradaki tüm evler bi anda free play da oynarken taşınıo mu oradaki ewleri nasıl taşıyabilirim? bilenlere sorulur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2007, 03:23:37 ÖÖ Gönderen: coolgirlavrill »
|
|
|
|
|
-$imantopia-
Sim-Maniac
Sim-Puan: 257
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 29, 2007, 02:18:56 ÖS » |
|
Bunun simsle bir ilgisi yok.Galiba sen stories olduğu için başka bir oyunla karıştırdın.  Gerçekten bu ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ece14
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 30, 2007, 12:51:25 ÖS » |
|
geçemiyorum kardeşim biz o ylu denedik başka yol lütfen rica yardım edin.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 30, 2007, 03:42:10 ÖS » |
|
Valla o zaman yardımcı olamıyıcammm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2007, 03:00:30 ÖS » |
|
Kusura bakma ama daha NET anlatırsan yardımcı olabiliriz....
Yazdıklarından birşey anlaşılmıyo...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coolgirlavrill
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2007, 03:04:04 ÖÖ » |
|
demek istediğim ben vinsectin bölümünü uzun zamandır oynuyorum ve oyun bitince oradaki ewlerin hepsi free play e mi taşınıyo mu????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 09, 2007, 06:24:27 ÖS » |
|
Vincent in hikayesini bitirince,hikaye özelliği kapanır ve yeni bir kasaba açılır....
Sonra Story özelliği kapanınca normal free play kaabası gibi oynayabilirsiniz ancak.....
Bilmem anlatabildimmi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neris
Sim-Baby
Sim-Puan: 8
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 09, 2007, 08:56:03 ÖS » |
|
vincent story de invite over geçemiyorum NAOMİ VE O kızı çağırıyorum ama ilerleme yok geliolar gidiolar deliriceeem yardım ediiin lütfeeen sizin yardımlarınızla oyunu kurabildm engin bilgilerinize güveniyorum. lüütfen yardııım  bende de aynı yerde takılıp kalmıştı oyunu sildim en baştan oynadım .. tüm skill lerini full yapmıştım orada takılıp kalmıştı silip tekar oynadığımda hiç acele etmeden ne diyorsa aynen yaptım ilerlemeyen yerde skill puanı aldım yola devam ettim. bowling salonunda oldukça oyalanıyor kahve satan kızla tanışacak eski sevgilisi gelecek vs. vs. acele etmeyin hemen ilerlemiyor.bowling salonunda o kilolu arkaşı vardı onunla talk yapın o bişiler söyledikçe oyun ilerliyor.. gerçi ben karışık anlatırım ve sizde çoktaaan geçmişsinizdir bu oyunu ama neyse ..  ha bu ara Sasha ile parkta tanışmak için gün ve saat veriyor kafanıza göre gitmeyin akşam 6 mıydı neydi o civarda gelip banka oturuyor yanına gidip tanışın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WarbLe
Sim-Maniac
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 10, 2007, 07:32:44 ÖÖ » |
|
Haa evet ben eklemeyi unutmuşum... 
Belli bir saate göre Sasha yla buluşuyosunuz....
Bu arada açıklamalar için teşekkürler Neris 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutsuzkiz
Simmie
Sim-Puan: 28
BİG girls dont CRY!!..
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 01, 2007, 02:11:55 ÖS » |
|
yha allahm kafayı yicem sasha yla git surda bulus diyo saat 6 da geciktim biraz sonra sasha orda yoktu herhalde gitti dedim yarın aksam saat 6 da yine gittim kıs gene yok gene yok..help me
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|