Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 9 +
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Hile konsolu açılmıyor" + "Hileler işlemiyor" sorunu!  (Okunma Sayısı 21035 defa)
mannor
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 23, 2005, 01:22:45 ÖS »

merhaba. yaaa ctrl+shift+c yapıyorum şu hile ekranı bi türlü açılmıyo. gerci bütün forumu okudum built mdouda çalışmıyoya hadi on geçtim. allah aşkına nasıl çalışcak bu hile yaaa.

Çözüm Önerileri:

Arkadaşlar bu sorunu ben de yaşadım ömrümde ilk kez.. Benimki, hile konsolunu açamamaktı. Ne olduğunu bulana kadar göbeğim çatlasa da, HEMEN SİZLERE DE AKTARMALIYIM..

Downloads klasöründeki tüm riskli eşyaları eleyip girdim, Belgelerim'deki EA Games'i silip denedim, olmadı. Artık delirecektim ki sebebinin Cursor XP olduğunu öğrendim..

Şimdi ben bilgisayarıma format attım ve her zamanki gibi, Windows Blinds ımı yükledim, XP işletim sistemine sahip olanlar için mükemmel bir tema programıdır ve site sinde binlerce temaları vardır, üyelerinin yaptığı.. Tabi programı deneme sürümü olarak indiriyor, bir süre sonra satın almak zorunda kalıyorsunuz. Fakat bendeniz krekçi RuBi 'den krek kaçmaz neyse.. Fazla uzatmadan, bu programlara ilişkin bir program daha var,

CursorXP

Eğer bu programa sahipseniz [ ki ben bunu yükledikten sonra açamamaya başladım, ondan öncesinde bir kez girmiştim Sims2'ye ve sorun yoktu ] bu program, bir kısayolunu CTRL + Shift + C YAPTIĞINDAN DOLAYI SİZ OYUNDA KONSOLU AÇAMIYORSUNUZ!!!

Bir sebep de budur arkadaşlar, yapmanız gereken şey, Başlat/Tüm Programlar/Stardock CursorXP/Configure CursorXP açıyorsunuz ve sağ alt köşedeki, Options a giriyorsunuz, sağ sekme yani Preferences [ Tercihler ] sekmesine girip, Enable/Disable Cursor XP hot key kısayolunu siliyorsunuz:

Ve elbette ki ardından Uygula deyip Tamam diyorsunuz.
Artık hemen oyuna girip hile konsolunu açabilirsiniz. Şahsen bunu bulana dek move_objects siz kaldım, çok kötü günler geçirdi sim'lerim.
« Son Düzenleme: Kasım 26, 2008, 01:19:07 ÖÖ Gönderen: ◊ єяєηкιη ◊ » Logged

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Sim-Puan: 8102
Çevrimiçi Çevrimiçi

MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!

« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2006, 05:09:39 ÖS »

Alıntı sahibi: cyclopssy
nedeni tuşlara yanlış basmak felan değil.. kafasına estimi ekran açılıo kafasına esmedi mi resim çekiyo..nedenini hala bulabilmiş değilim..

Belki klavyenin 'Shift' ve 'Ctrl' tuşlarında bi temassızlık olabilir.Arkadaşlar, hepinizde böyle olabilir.
Çünkü bu hile ekranının herkeste çıkması gerekir
Biraz daha bastırarak denesen arkadaşım, belki başarırırsın..

Ve foto çekme olayına gelince, ya sende de bi temassızlık var nemo901, ya da sen İLK ÖNCE 'C'ye basıyorsun...Ya da ilk önce 'ctrl' ve 'shift'e bastığını sanıp ardından 'C'ye basıyorsun.Biraz dikkatle basarsan ve hangi tuşlara bastığına dikkat edersen olacaktır.
Bu sırasıyla, 'CTRL + SHIFT + C' kombinasyonunun tüm Sims2 oyunlarında çalışması lazım

YELLOW LOVE İÇİN, TIKLA -->

Umut Yolcuları
MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2006, 12:33:33 ÖS »

benim eskiden hep açılırdı.bazı nedenlerden dolayı bi daha yüklemek zorunda kalmıştım.ve yükledikten sonra hile ekranı açılmamaya başladı.benimkindeCtrl+Shift+C yapınca fotoğrafta çekmio.hiç birşey yapmıo.Yanlızca C ye bastığım zaman foto. çekio...

simsimiksi
Simmie
*

Sim-Puan: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2006, 03:39:38 ÖS »

Acılmadıgı zaman :

Ctrl Shift ve V ye basmayı deneyin  öle acılırsa  kaching para sifresi yerine jfvosıw yazın  ((oyun sırasında bazen klavye türü deisiyor bendede o yüzden böle yaptıgımda sifreyi sadece harfler farklı sekilde kullanıyorum ))

Çok büyük resim silindi.

My OnLy LoVe ''GeRaRd WaY''
-My CheMical RoMaNce-
_CJ_
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2006, 08:55:43 ÖS »

Arkdşlar ofb de shift+ctrl+c yapıyorum hile ekranı açılmıyo nası olcak
thesimsci
Sim-Professor
*

Sim-Puan: 150
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Sims 3

« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2006, 11:09:38 ÖS »

o şey olmasın

ctrl+shift+c olmasın yanlış yapmışın.

The Sims 2, University, Nightlife, Open For Business, Pets, Seasons, Bon Voyage, FreeTime, Apartment Life, Family Fun Stuff, Glamour Life Stuff, Celebration! Stuff, H&M Fashion Stuff, Teen Style Stuff, Kitchen & Bath Interior Design Stuff, IKEA Home Stuff

The Sims 3 Playi....
_CJ_
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ağustos 20, 2006, 11:21:23 ÖS »

hayır ölede olmuyo
pemberinga
Simmie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ℓσνє ιѕ gσσ∂

« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2006, 11:28:48 ÖS »

ewt bı ara aynı sorun ben de de var dı ctrl tuslarının (yada shıft) ikisine de bas yani ctrl+ctrl+shıft+c bi dene bende işe yaradı olmayada bilir

_CJ_
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2006, 12:12:50 ÖÖ »

yok ya olmuyor:(
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : Ağustos 21, 2006, 12:17:06 ÖS »

Bu konu konuşulmuştu:

http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=2159.msg25030;topicseen#msg25030

http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=3519.msg43041;topicseen#msg43041

Ya klavyenin, ctrl ve shift tuşlarından birinde temassızlık söz konusu ya da normalde, ctrl + shift 'e basılı tutarken C tuşu ile açtığımız hile konsolunu açmak için bu doğru tuşlara, doğru zamanda basmıyorsun...

Umut Yolcuları
thesimsci
Sim-Professor
*

Sim-Puan: 150
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Sims 3

« Yanıtla #10 : Ağustos 21, 2006, 01:26:08 ÖS »

bak Shift(Sol)+Ctrl(Windows Tuşunun yanındaki tuş)+c,v,x.

The Sims 2, University, Nightlife, Open For Business, Pets, Seasons, Bon Voyage, FreeTime, Apartment Life, Family Fun Stuff, Glamour Life Stuff, Celebration! Stuff, H&M Fashion Stuff, Teen Style Stuff, Kitchen & Bath Interior Design Stuff, IKEA Home Stuff

The Sims 3 Playi....
LastLost
Sim-Fan
*

Sim-Puan: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Eylül 09, 2006, 07:57:54 ÖS »

bak Shift(Sol)+Ctrl(Windows Tuşunun yanındaki tuş)+c,v,x.

böyle değil sol CTRL+ sol SHİFT+ c

açılmaması imkansız

Wampire
wildpaw
Simmie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2006, 03:13:35 ÖS »

on bendede oluodu o şöle oluo
önce ctrl yapıosun bırakmadan shift ondan sonra c olmazsa bidaha yap ama tuşlara tekere teker bas eğer ctrl ve shift aynı anda basarsan olmuo
wwendy
Onursal Sim-Designer

Sim-Puan: 459
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Aralık 25, 2006, 05:44:30 ÖS »

Cd'nde bir sorun olabilir... Ben de ilk Sims2'yi aldığımda build mode çalışmıyordu her şeyi deneyip düzeltememiştim... Sonra CD'yi değiştirdim ve düzeldi..
-Konu Sims2 Çalışma Problemlerine Taşındı-
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #14 : Aralık 25, 2006, 06:28:31 ÖS »

CD de bir sorun yok aslında..build mode olayına sapmadan kısa bir şey söyleyeceğim...

CD de bir sorun olsa sims 2 yi asla yükleyemezsiniz.

(ya da dosyalarda bir eksiklik söz konusu olsa..)

Bu sorun c.rack'ten kaynaklanıyor.Bazı c.rack dosyaları (ne tür bir c.rack dosyasıysa artık?!) inşa modunu de-aktif ediyor ve kullanamıyorsunuz.

ASLINDA O BUİLD MODE u İŞLEMEZ HALE GETİREN c.rack DOSYASINI MAXİS'İN BİLEREK YAPIP BİR ŞEKİLDE İNTERNETE İNSANLARA SUNDUĞUNU FALAN DÜŞÜNÜYORUM BEN!   (gülmeyin, döverim Razz)

Umut Yolcuları
loc_syn
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mart 22, 2007, 10:00:32 ÖS »

Selamlar..Sims 2de şu ana kadarki bütün oyunları sırasıyla yükledim ve çalışdırdım ancak oyun içindeyken
ctrl+shift+c kombinasyonu ile açılan hile konsolu bir türlü açamadım.Daha önce böyle bir problem yoktu ancak son eklenti olan seasons dan sonra sıfırdan bir karakter ile üniversityden başladım fakat ctrl+shift+c işlevi çalışmıyor.Bu neden kaynaklanabilir ve nasıl çözebilirim? Bir ara o konsol açıldı ve hileleri yazınca önce konsolda hata verdi sonra hileyi kabul etmedi yada kabul eder gibi göründü ama olmadı (genelde aiging off hilesini kullanıyorum).Sonradan o konsol hiç açılmadı öylece ctrl+shift+c yapıp duruyorum olmuyor..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #16 : Mart 23, 2007, 07:00:25 ÖÖ »

Eğer hile konsoluna da "aiging off" diye girdiysen hata vermesi normal.
Çünkü yanlış giriyorsun.Doğrusu, "aging off" olacak.

*Hileleri doğru yazdığınızdan emin olun.
*Konsolu açmak için, şu adımları yaptığımızdan emin olalım : Önce ctrl, ardından bu butona basılı tutarak shift'e, ardından bu ikisine basılı tutarak C tuşuna basacağız.Ve ancak böyle açılır hile konsolu..
*Eğer bu iki maddeden eminsek, klavyemizin bahsi edilen tuşlarında bir temassızlık söz konusu olup olmadığından da emin olmamız gerekiyor. Wink

Umut Yolcuları
loc_syn
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mart 23, 2007, 06:11:49 ÖS »

*aging off hilesini ben yanlış yazmışım özür dilerim.
*Bahsetmiş olduğunuz kombinasyonu defalarca denedim ,klavyemde sağlam ama konsol açılmadı.
Kiss OF DaRK
Sim-Fan
*

Sim-Puan: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

Popmundo & Sims Sever

« Yanıtla #18 : Mart 27, 2007, 04:14:59 ÖS »

o zmn oyundan kaynklanıo

Bende olan ek paketler:

The Sims 2
Univercity
Nightlife
Pets
Seasons
Apertman Life
Celebration Stuff
H&M Fashion Stuff
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #19 : Nisan 02, 2007, 10:19:03 ÖÖ »

Canım, şöyle yapalım..

Para hilesini girdiğinde kabul ediyorsa, diğer kabul edilmeyen hilelerden birini, aynen o konsola girdiğin şekliyle yaz buraya.

Yanlış olup olmadığını tespit edelim, ya da klavyenin o tuşlarında bir temazsızlık olup olmadığını..

Umut Yolcuları
Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 9 +
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: