Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 14 +
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sims'i açmaya çalışırken hata : "Please insert the correct CD/DVD-ROM and.."  (Okunma Sayısı 36046 defa)
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Sim-Puan: 8102
Çevrimiçi Çevrimiçi

MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!

« : Ekim 02, 2007, 09:16:46 ÖÖ »

-->

Please insert the correct CD/DVD-ROM, select OK and restart application

Sims yapımcıları, korsana karşı önlem için disklerini koruma altına almışlardır.
Yani, onların diskleri oyun için özel olandır ve o diskler olmadan oyuna girememeniz sağlanmıştır.
Orjinal olan disklerdeki özel koruma, kopyalanmış diskte olmayacağından, oyunu bu kopya diskle açmaya çalıştığınızda, diskiniz tanınmayacak ve oyun tarafından "doğru diski" koymanız istenecektir.
Yani orjinalinden kopyalanmış bu disklerle oyunu yükleyebilirsiniz ama aynı disklerle oyuna giremezsiniz.

--> Kİ ZATEN, orjinal ile kopyalanmış disk arasındaki TEK FARK BUDUR.

c.rack adlı uygulama dosyaları da, disklerdeki bu korumayı kırarak oyuna girmenizi sağlar.
Yani sadece CD siz oynamaya*** yarayan dosyadır.

Bu hatayı neden aldığınızı açıkladıktan sonra, çözümlerine geçiyorum :

ORJINAL SIMS 2 :

BU HATA

Oyuna CD/DVD siz girmeye çalıştığınızı gösterir.

[***Eğer diskinize zarar gelmesini istemiyorsanız, crackleme yöntemini uygulayın. ]

KORSAN SIMS 2 :

BU HATA

*c.rack yapmadığınızı gösterir  :

*Bir ya da birden fazla ek paket sahibi olarak oyuna girmeye çalışırken bu hata alınır.

-->

c.rack yaptıysanız [Sims 2 ana paket için, 15.0 MB],

*Büyük ihtimalle ek paketsiz Sims 2 [ ana paket ] oynuyorsunuzdur ve oyuna CD/DVD siz girmeye çalışıyorsunuz. Sims 2. disk 1 / Sims 2 DVD sini takıp oyuna girin.

BUNLARA RAĞMEN,

Hala bu hatayı almaya devam ediyorsanız, c.rack dosyanız bozuktur ya da yanlış c.rack yapıyorsunuz demektir. Orjinal kullanıcılar ise, yanlış disk takıyorlar demektir.

_______________________________________________ _______________________________________________

[Konu dışı : Arkadaşlar, 2 gündür deli gibi forum temizliyorum, saçma sapan, birbirinin aynı bir sürü başlık açılmış. Forum iyice çöplük yığını olmuş! Konu başlıkları saçma sözcükler içermiş.. Hepsini düzelttim, gereksiz, aynı başlıkları sildim. En çok sorulan sorulardan [ AMA HEP AYRI BAŞLIKLAR ALTINDA!!!!!!!!] bu soruyu da, bu sabit başlıkla açıklamış oldum.]

BU KONU HAKKINDA BİR BAŞLIK DAHA AÇILIRSA, SORUNUZ ASLA CEVAPLANMADAN SİLİNECEKTİR.

SiMSTR'Yi SEVIYORSANIZ KURALLARA UYUN!
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2008, 01:21:59 ÖS Gönderen: RuBi » Logged

YELLOW LOVE İÇİN, TIKLA -->

Umut Yolcuları

LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Sim-Puan: 163
Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2007, 05:14:56 ÖS »

Offf!!! Hiç bir şey anlamadım... Ağlayasım var...

VeNeNso
Sim-Fanatic
*

Sim-Puan: 203
Çevrimdışı Çevrimdışı

שєภєภร๏

« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2007, 10:27:43 ÖÖ »

Arkadaşıma hala bu oyunu yükleyemedik.c.rack yaptık.Bozukta değil ama olmuyor.
LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2007, 02:04:35 ÖS »

Ya lütfen bilen biri yardım etsin... Benim CD orjinal... Sims!i kurdum... Kendi kendine masaüstüne kısayol oluşturdu... İşte onu açınca bu çıkıyor... c.rackımda da bu var... Neler olması gerekir??? 

Ve üsteki hatayı veriyor... Çıldıracağım...

c.rack: Serial ve Sims!in kendisi...

Gönderildiği Zaman:: Aralık 15, 2007, 08:51:16 ÖS

Küstüm bütün SimsTR halkına...HI...
  Sad Sad Sad

Ekinege
Sim-Mod.Designer
(Moderatör)

Sim-Puan: 1821
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #4 : Aralık 17, 2007, 02:32:01 ÖS »

Dur hemen küsme. Yardım edelim de ben tam anlamadım. Çıkan yazıda senden DVD'yi koymanı istiyor. Galiba DVD versiyonunu yükledin. Orjinal olduğunu belirtmişsin. DVD'yi koyduğun halde bumu çıkıyor. Birde orjinalse c.rack'e ne gerek var. DVD'siz oynamak için c.rack yapıyorum diyorsan ya c.rack işlemini yanlış yapıyorsun yada c.rack dosyan yanlış yada bozuk olabilir.

LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #5 : Aralık 17, 2007, 02:36:49 ÖS »

Dur hemen küsme. Yardım edelim de ben tam anlamadım. Çıkan yazıda senden DVD'yi koymanı istiyor. Galiba DVD versiyonunu yükledin. Orjinal olduğunu belirtmişsin. DVD'yi koyduğun halde bumu çıkıyor. Birde orjinalse c.rack'e ne gerek var. DVD'siz oynamak için c.rack yapıyorum diyorsan ya c.rack işlemini yanlış yapıyorsun yada c.rack dosyan yanlış yada bozuk olabilir.

c.rack dosyasını nasıl yanlış yapıyor olabilirim???

Ekinege
Sim-Mod.Designer
(Moderatör)

Sim-Puan: 1821
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #6 : Aralık 17, 2007, 02:55:35 ÖS »

Forum kuralları gereği nasıl c.rack yapılır anlatamam. Daha önce başka birşeyde c.rack yapmayı başarabildiysen aynı şekilde bunu da yap. Mantık aynıdır. Bilmiyorsan internetten arama yap. Biraz bilgiye ulaşabilirsin.

LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2007, 02:58:27 ÖS »

Forum kuralları gereği nasıl c.rack yapılır anlatamam. Daha önce başka birşeyde c.rack yapmayı başarabildiysen aynı şekilde bunu da yap. Mantık aynıdır. Bilmiyorsan internetten arama yap. Biraz bilgiye ulaşabilirsin.

Yardım ettiğin için sağol... Ehhh!!! Ne yapalım başka CD alacam...

levent
Uyarıldı
Simmie
*

Sim-Puan: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

oleyyyyy

« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2007, 04:57:17 ÖS »

c.rack indirdim herşey tamam oyun açılıyor. ama buid modu çalışmıyor. buna herhangi bi çözüm varmı??? 

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2007, 03:51:26 ÖS »

Efsane_Legend, bunu sana söyledim,

Yaa... c.rack'da sadece yükleme şifresi yani "serial" var ve The Sims 2... İşte onu da açmaya çalışınca da o yazı çıkıyor... Benim CD'm orjinal... Ama olmuyor... c.rack'da olması gerekenler ne ki??? 

Bir kere, CD n orjinal olsa içinde c.rack diye bir klasör olmaz, bu bir. İkincisi, seri numarası da, Sims 2 disk kabındaki kitapçığın arkasında yazar. Senin diskin orjinal değil.

Sims2.exe adlı 15.0 MB lık bir dosya olacak. O olmazsa, oyuna giremezsin.

c.rack indirdim herşey tamam oyun açılıyor. ama buid modu çalışmıyor. buna herhangi bi çözüm varmı??? 

Sen de arama yapmalıydın, http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=6951.msg168517#msg168517

Patch ten sonra 1.ci diski tak ve oyuna gir. c.rack yüzünden kaynaklanıyor bu sorun, verdiğim linkteki baş sayfada belirttim, ayrıntılı bilgi için oraya bakabilirsin.

Umut Yolcuları
LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2007, 07:53:00 ÖS »

Efsane_Legend, bunu sana söyledim,

Yaa... c.rack'da sadece yükleme şifresi yani "serial" var ve The Sims 2... İşte onu da açmaya çalışınca da o yazı çıkıyor... Benim CD'm orjinal... Ama olmuyor... c.rack'da olması gerekenler ne ki??? 

Bir kere, CD n orjinal olsa içinde c.rack diye bir klasör olmaz, bu bir. İkincisi, seri numarası da, Sims 2 disk kabındaki kitapçığın arkasında yazar. Senin diskin orjinal değil.

Sims2.exe adlı 15.0 MB lık bir dosya olacak. O olmazsa, oyuna giremezsin.

Sağol canım da... Bende c.rackın içinde 15 mblık bir sims2.exe dosyası varrr... Onu açıncaaa bu çıkıyo...

Yine de +1... Yardımın için...

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2007, 08:34:13 ÖS »

E tamam işte..

Başlığı bir okur musun ?

KORSAN SIMS 2 :

BU HATA

*Bir ya da birden fazla ek paket sahibi olarak oyuna girmeye çalışırken bu hata alınır.

-->

c.rack yaptıysanız [15.0 MB],

*Büyük ihtimalle ek paketsiz Sims 2 [ ana paket ] oynuyorsunuzdur ve oyuna CD/DVD siz girmeye çalışıyorsunuz. Sims 2. disk 1 / Sims 2 DVD sini takıp oyuna girin.

BUNLARA RAĞMEN,

Hala bu hatayı almaya devam ediyorsanız, c.rack dosyanız bozuktur ya da yanlış c.rack yapıyorsunuz demektir. Orjinal kullanıcılar ise, yanlış disk takıyorlar demektir.

Umut Yolcuları
Lethe!
Sim-Maniac
*

Sim-Puan: 42
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sear Me~

« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2008, 11:05:05 ÖÖ »

RuBi çooook teşekkür ederim çok yardımcı oldun +1 ancak benim sims 2 de korsan university i ve pet stories i almadan önce cd siz tıkır tıkır çalışıyordu onları yükledim şimdi bu hatayı veriyor ama university ve pet stories hala çalışıyor yukarda ''Bir ya da birden fazla ek paket sahibi olarak oyuna girmeye çalışırken bu hata alınır.' demişsin bunun yüzünden olsa gerek ??

Under your command i will obey..
My mind is one with my soul.. I'm near, yet so far away..

Through the eternal flame, i travel..

The Vampire Diaries
LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2008, 08:27:14 ÖS »

E tamam işte..

Başlığı bir okur musun ?

KORSAN SIMS 2 :

BU HATA

-->

c.rack yaptıysanız [15.0 MB],

BUNLARA RAĞMEN,

Okuyorum canım da olmuyor... Bende 1 CD var... Neyse yarın yenisini alacağım...

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2008, 09:33:50 ÖS »

RuBi çooook teşekkür ederim çok yardımcı oldun +1 ancak benim sims 2 de korsan university i ve pet stories i almadan önce cd siz tıkır tıkır çalışıyordu onları yükledim şimdi bu hatayı veriyor ama university ve pet stories hala çalışıyor yukarda ''Bir ya da birden fazla ek paket sahibi olarak oyuna girmeye çalışırken bu hata alınır.' demişsin bunun yüzünden olsa gerek ??

Öncelikle rica ederim YuMi'cim.

Birincisi, Pet Stories [ ve diğer tüm stories sürümleri, birbirinden bağımsızdır, eklenti paketleri yoktur onlarda ] ile The Sims 2 [ ve ek paketleri ] tamamen birbirlerinden bağımsız 2 oyundur.

İkincisi, University yüklediysen onun crackini yapman gerekiyor. Update yaptıysan en son sürümün crackini yapacaksın, aksi takdirde giremezsin. Update yapmadıysan, hangi sürümden girmek istiyorsan onun cracki hazır yani yapılmış olmalı.

Efsane_Legend 'cım, ya c.rack dosyan bozuk ya da senin CD, 1.ci CD değil.

Umut Yolcuları
LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #15 : Ocak 06, 2008, 10:20:36 ÖS »

Öncelikle rica ederim YuMi'cim.

Birincisi, Pet Stories [ ve diğer tüm stories sürümleri, birbirinden bağımsızdır, eklenti paketleri yoktur onlarda ] ile The Sims 2 [ ve ek paketleri ] tamamen birbirlerinden bağımsız 2 oyundur.

İkincisi, University yüklediysen onun crackini yapman gerekiyor. Update yaptıysan en son sürümün crackini yapacaksın, aksi takdirde giremezsin. Update yapmadıysan, hangi sürümden girmek istiyorsan onun cracki hazır yani yapılmış olmalı.

Efsane_Legend 'cım, ya c.rack dosyan bozuk ya da senin CD, 1.ci CD değil.

Bak işte o olabilir... 2. CD'yi istiyor olabilir... Çok sağol...

evanescense avril
Simmie
*

Sim-Puan: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sims 3

« Yanıtla #16 : Ocak 08, 2008, 11:53:23 ÖÖ »

çok saolun yardımcı olan herkese teşekkürler çünkü aynı yazı bendede çıkıyo benim dvd ama korsan ve satan adam alırken bana sims 2yi yükle crakini yapmadan ek paketini yükle sonra sims 2 crakini yap dedi aldığım ek paket bon vogaye oda dvd takıyorum ama hiç bişiy olmuyoo..sims 2 ye tıklıyorum.açılmıyo donup kalıyo ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Yeni yılınız kutlu olsun.Jinngle Bells.Forever 2009 herkese sağlıklı,mutlu yıllar.Happy NEW Christmas
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #17 : Ocak 08, 2008, 05:16:22 ÖS »

Sen bırak o adamı.. O adamların genelinin birşey bildiği yok
Bon Voyage yüklediysen, onun crackini yapacaksın, Sims 2 'nin değil. Eğer sende yoksa, profilimdeki e-posta adresine bir e-posta atarsın, ben o adrese hemen yollarım.

Umut Yolcuları
LeGeNd
Sim-Fanatic
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

LeGeNd

« Yanıtla #18 : Ocak 08, 2008, 05:55:43 ÖS »

Ben de önce Seasons'un c.rackını yapıyım diyom... Yükleniyor ve sonra da update ve

CD-ROM gibi birşey yazıyo.... "Tamam" diyom olmuyor ve bende iptal diyincede

geri geri gidirek "Seasons"un c.rackını siliyor...Deli mi ne?

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #19 : Ocak 08, 2008, 06:11:51 ÖS »

Değiştirilen uygulama dosyası, Sims2 yi ya da eklentisini açmaya yarayan [ seninki Seasons ise, Sims2EP5.exe ] Sims2.exe dir ve updater, bu dosyayı da günceller. Sen ona iptal dersen, silinmesi çok normaldir. Updater 'ı rahat bırak.

Umut Yolcuları
Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 14 +
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: