Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 31 +
  Yazdır  
Gönderen Konu: "The application has crashed.." hatasının sebepleri ve çözümleri  (Okunma Sayısı 35703 defa)
spaghetti
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 12, 2006, 11:10:08 ÖS »

bu laney olası sorunu hiç gideremedm...yardım yaa..belki 15 defa silip yükledm ama hiç bişi olmadı tam gaz devam...forumda yazdıklarınızın hepsini uyguladmm ama yok yok olmuo..çıldıracamm...yardım edinn yaa..cd korsan orjinal almayı düşünüorm ama ya o da öyle yaparsa..ayrıca üstüne night life yükledğim halde aynı şeyler oluo...

--------------------------------------------------------------------------------------

KONULAR BİRLEŞTİRİLMİŞTİR ! - RuBi

***KONUMUZ "The Application has crashed.The application will not terminate." HATASI :

Bu sorun, ya oyunda oluşan bir hata yüzünden çıkar, durduk yerde...ve aslında anlamı, Uygulamada (oyun) bir sorun oluştu, uygulama kendi kendini tamir edecektir. gibi birşeydir.

Şimdiiiiiiiii......

Oyuna tekrar girdiğinizde düzelmiyorsa,
Oyun, hep AYNI yerde hata veriyorsa
..bilin ki buna, oyuna eklenen bir internet eki (download) sebep oluyor.
Hep aynı yerde alınan hata hangisiyse, bunu tespit edip gerekli işlemi yapın : ONU SİLİN.

Bu bir, obje olabilir (tam o objeyi satın alacakken bu hatayı alırsınız)
Bu bir, ev olabilir (tam ev ekranında, o eve gelirken donup kalır, ardından bu hatayı alırsınız)
Bu bir, sim olabilir (CAS ekranında, o sim'e gelecekken bu hatayı alırsınız)
Bu bir, CAS! ekranı olabilir (Tam CAS ekranı yüklenirken oyun donar ve bu hatayı alırsınız)

Bu ve buna benzer...

Evet, şimdi diğer şekilleri anlatayım :

***Oyuna bir ek paket yüklediniz..ardından oyuna girmek istediniz ama bu hatayı aldınız.

Muhtemelen, kurulum öncesi korumaya aldığınız, Belgelerim hedefindeki EA Games klasörünü, kurulum sonrası eski yerine koyup oyuna girmeye kalktınız.Bu EA Games klasörünü şimdilik Masaüstüne alıp oyuna girmeye çalışınız.Eğer olursa, eski EA Games klasöründeki Downloads klasörünü korumaya alıp bu klasörü siliniz (eski EA Games klasörünü).

Şimdilik bu kadar...diğer çözümler için başlığı kontrol ediniz.

STEPHEN_KinG Yöntemi :

Ben hallettim ya. Virüsten. Yöntemimi açıklayım:
İlk önce Temporary Internet Files ve Cookies´teki dosyaların hepsini silin. Daha sonra Spyware Doctor adlı programı indirin (mümkünse cracklisini bulun). Porgram kurulduktan sonra c sürücüsünü tarattırın. Eminim ki birden fazla virüs bulacaktır. Tarattırma bittikten sonra virüsleri program yordamıyla silin. Sonra da oyunumuza yeniden c.rack yapın. Yine aynı hatayı veriyorsa üzülümeyin. Oyunu da silmeyin. Çünkü bu uygulama basit bir ilaç gibidir, etkisi bir süre sonra olur. Günlük işlerinizle uğraşın ya da pc´de başka oyunlar oynayın. Belirli bi zaman geçtikten sonra yeniden açmayı deneyin. Olmadı mı? Moraliniz bozulmasın. Elbette olur Wink Sürekli c.rack yap ve açmayı dene. Olay bu. Bu kuramım 100 % güvenirlik taşır emin olun

Soru :
Temporary Internet Files ve Cookiesi nerden silebilirim bilgisayarımdan mı nerden ?

Cevap :
Bilgisayarım/C/Documents and Settings/Owner/Local Settings/Temporary Internet Files

cookies´e ise;

Bilgisayarım/C/Documents amd Settins/Owner/Locaş Settings/Cookies

yönergelerini izleyerek ulaşabilirsin. Owner klasörü senin kullanıcı hesabının adıdır.

STEPHEN_KinG'e teşekkürler - RuBi

DeathNote YÖNTEMİ!

ARKADAŞLAR BU YÖNTEMDE LÜTFEN, EA GAMES E DAİR KAYITLARI SİLMEYİN!! DİĞERLERİNİ SİLİN :

Merhaba arkadaşlar bu problemi çözdüm ve herkeze yardımcı olmak için siteye üye olmaya karar verdim. Ayrıca bende bir Sims Fan'ıyım.Problemi çözmek için bu adımları izleyiniz (alıntı değildir...! ) :

1 - Başlat'tan çalıştıra tıklayın.
2 - Regedit yazın ve Enter'e basın.
3 - HKEY_LOCAL_MACHINE (+) ya tıklayın.
4 - SOFTWARE klasörünü bulun ve (+) ya tıklayın.
5 - EA GAMES klasörünün başındaki (+) ya tıklayın.
6 - The Sims 2 klasörünü sağ tuşla tıklayın ve delete yi seçin.
7 - Buraya kadar yaptıysanız tekrar sofware ye gelin (+) ya tıklayın.
8 - Electronic Arts klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın.
9 - EA GAMES klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın
10 - The Sims 2 klasörünü seçip delete yapın tekrar.
11 - Buraya kadar yaptıktan sonra yine devam ediyoruz... Software nin yanındaki (+) ya tıklayın.
12 - Microsoft klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın
13 - Windows klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın
14 - Current Version klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın
15 - Uninstall klasörünün yanındaki (+) ya tıklayın
16 - Burada birsürü kodlar çıkıcak aşağıdakilerden 1 tanesi kesinlikle var orada onu bulup silin.
{8AB8D458-939E-403F-0097-9BA1C1F013D5}
{40C03514-89C3-41BA-0090-3B440256DB87}
{6E7DD182-9FC6-4651-0095-2E666CC6AF35}
17 - Herşey bu kadar. Bu yolları izledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlayın ve iyi oyunlar..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Gönderildiği Zaman:: Şubat 16, 2008, 06:22:39 ÖS
Unutmadan birşey daha var. Eğer oyun pc ye reset attıktan sonra yine hata veriyorsa; CCleaner diye bir program var bunu kurun. Programı açın ve Cleaner dan analiz e tıklayın. Arama tamamlandıktan sonra temizliğe başla ya tıklayın. Sonra soldan Kayıt defterine girin. Sorunlar için ara ya tıklayın. Aramam tamamlanınca seçili sorunları çöz e tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

DeathNote 'a TEŞEKKÜRLER!
« Son Düzenleme: Mart 11, 2008, 12:28:33 ÖS Gönderen: RuBi » Logged
Öykü
Sim-Maniac
*

Sim-Puan: 76
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2006, 11:44:05 ÖS »

Orjinal alsan da bir şey fark etmez.Bu sorun orjinallerde de olabiliyor.

RuBi
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Sim-Puan: 7695
Çevrimdışı Çevrimdışı

RuBi The Vampire CaT!

« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2006, 04:01:07 ÖS »

sistem özelliklerin nedir??
Bende masaüstü varken (Win 98'di) ve Sims2 yeni çıkmıştı.Ve onu yüklemiştim hemen.Ayrıca 128 (!) RAM'di.Ve gayet sorunsuz yüklendi.Ama açılmaya gelince A-Ç-I-L-M-A-D-I!
Hep bu hatayı verdi.Belki senin de donanım ile ilgili yetmezliğin yahut bozukluğun olabilir.

spaghetti
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2006, 04:07:39 ÖS »

ya bilgisayarın donanımları tam..hatta oyun için aşmış bile ama yine de açılmıyor..15 oynuosn kapanıo..grafik ayarlarını düşürdm yine de işe yaramadı..yardım ediiinnnnn
RuBi
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Sim-Puan: 7695
Çevrimdışı Çevrimdışı

RuBi The Vampire CaT!

« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2006, 04:27:10 ÖS »

Hay Allah ya, acaba desteklenmeyen ekran kartı olayları olabilir mi??
( www.simstr.com burda yazar hepsi)
Böyle olsa da bilgisayarım çok iyi diyosun :bonk:
Bende de aynı şey BodyShopta oluyo.Ama bir eklenti yükleyince açılıyo :bonk:

Şimdi aslında,
Netten indirilen downloads lar yaptırır bu hatayı büyük bir ihtimalle fakat senin bunu yapmaya bile imkanın olmadı sanırım Sad
Biraz araştırıyorum, inşallah birşeyler bulurum.

spaghetti
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2006, 04:41:56 ÖS »

haberleri dört gözle bekliorumm...bnde bişiler yapmaya çalışıorm saatlerdr ama hiç deişiklik yok...bilgisayrı kırıp atcamm yakında
Jungle
Sim-Fanatic
*

Sim-Puan: 21
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2006, 07:35:16 ÖS »

bende de university'de vardı ööle bi sorun!  sonra ekran kartını değiştirdim weee şimdi hiçbir problem olmadan oynuyoruuum  

MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2006, 03:25:34 ÖS »

arkadaşlar lütfen cevap yazın.banada aynı şey oluyo.daha dün sabah oynuyodum oyunu.o günün akşamına banada aynı şey çıktı.nolur ardım edin .bu gidişle kafayı yiycem:(((  :bonk:

yazgülü
Simmie
*

Sim-Puan: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2006, 12:17:40 ÖÖ »

yaaa aynı şey bende de oluyo sinirden kuduruyorum on defa sildim sims i yeniden yükledim başta girio sonra bilgisayar kapanıp açıldığında yine aynı şey oluyo artık oyun iyice kafayı yedi hatta yüklerken ikinci cd yi istemeden yükledi bende şoka girdim sonra oyunu açtım fln derken ağaçlar gazete kağıdı gibi görünüyodu bide bi ewe gireyim dedim yine o salak hata kafayı yedim benle birlikte bilgisayarda yedi bilgisayarı da açmak için bin dereden su getiriyorum ayrıca ben çıktığından beri sims2 oynuyorum ancak bu hata sadece bir haftadır oluyo. Nolur yardım edin

berop
Simmie
*

Sim-Puan: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2006, 08:59:21 ÖÖ »

aynı şey bende üniversitede oldu hatta oyun için 1 hafta uğraştım.
diamond tools
ve alcolol gibi bi program yükledim çalıştı belki bunlarla çalışmıştır.

the sims die sims
yazgülü
Simmie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2006, 02:03:58 ÖS »

onunla alakası yok sanırım o c.rack için ki bende var zaten am genede bu salak oyun çalışmıyo ya çıldırıcam suçum ne benim ya bende dizi yapçaktım    

Elif_
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2006, 03:15:08 ÖS »

sizin başına gelenler bişi diil ben ilk önce oyunu yüklüyodum (3 hafta önce tabii) korsan bu arada 58'de takıldı gittim değiştirdim bu seferde cd'yi tanımadı aradan bir hafta geçti orjinalini aldım bu seferde 99 da takıldı birde bir resim kopyalamıyo die oyunu yüklemedi tabii bn sinir krizleri geçirmeye devam ediyorum 1 hafta geçti ram aldım yüklüyorum oyunu bu seferde 13'de takılmazmı allahım deli oldum çıldırdım işlemcide hata varmış zaten benim kasa bayaa eski bu hafta onu değiştiricem bnde şans yok herkes sölüo      bide en kötüsü(ayıptır söölemesi)babam dediki bu oyunun yapımcısı filan kim dedi EA GAMES dedim e bu oyunların orjinallerini ben alıyorum demezmi(babam gümrükçü) boşuna  para vermişim allahım ya artık zaten Open For Business'ı babamdan isticem eğer başka ek paket çıkarsa onlaruda istrim tabii nyse konuyu dağıtmıyım...
MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2006, 05:35:50 ÖS »

arkadaşlar.sonunda ben bu sorunun da (övünmek gibi olmasın) çözümünü buldum!Önce bilgsayara format atıosun.ne varsa hepsini siliosun(çok önemli dosyalarınız varsa cd'ye kopyalayabilirsiniz)Windows'u baştan yükleyin.oyunu kurun.çalışıo(yani bende çalıştı inş. sizde de çalışır)Bu kadaarrr...

starwars
Sim-Maniac
*

Sim-Puan: 62
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2006, 05:43:46 ÖS »

bence bidaha yeni cd alın
MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2006, 10:38:15 ÖS »

arkadaşlar.size bir üzücü haber.yukarıda yazdıklarımın hepsini unutun.yine bozuluyor  :bonk:      

MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Ocak 21, 2006, 12:40:50 ÖS »

bulduuumm:)))arkadaşlar işi garantiye almak istiosanız oyunu yeniden kurun ve oynayın.açılacaktır.oyunu kapattıktan sonra(uzun bi zaman sonra(ertesi gün gibi)tekrar açtığınızda hata veriyor.işte o zaman oyunun c.rack'ini tekrar yapın ve oynayınn...

yazgülü
Simmie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Ocak 22, 2006, 11:03:49 ÖS »

yeniden c.rack yapmama rağmen olmadı napıcam ben yaaa of her gün simsi yeniden yüklüyorum hatta artık cd-keyi ezberledim cidden

MissBela
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Ocak 25, 2006, 11:29:37 ÖÖ »

walla benimki oldu ve şuan oynuyorum bir iki kere yeniden yükledim ama olsun.eğer seninki yinede olmuyosa bilgisayara format atmayı deneyebilirsin.

Busecan
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2006, 09:37:00 ÖS »

Çok sık olmasa da ben de bu sorunla karşılaşıyorum. Her seferinde aynı yerde: ne zaman bir fotoğraf çeksem, fotoğrafa bakmaya albüme girsem arka fondaki müzik takılıyor bozuluyor ve en sonunda bu iletiyi veriyor. Yaklaşık bir beş dk. sonra oyunu tekrar açtığımda sorun ortadan kalkıyor. Bu olay bana en son 6 gün önce oldu. Sonra düzeldi. Ama dikkat ederseniz o hata iletisinin sonunda bir cümle var; yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi: "It will now terminate the problem" Oyun kendi kendine sorunu bulup çözüyor. (İnternetten indirilen bazı dosyaların hatalı olması da -her ne kadar alakası yok deseniz de- bu problemin kaynaklarından biri. Bozuk dosyayı silin, o zaman da düzeliyor. Bunları başıma geldiği için anlatıyorum arkadaşlar.)

..::Basketbolu severek oynuyorum!::.. J.Kidd--V.Carter--R.Jefferson
Kalbi_Camdan
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Şubat 21, 2006, 11:21:32 ÖS »

Yapmanız gereken tek şey format atıp oyunu tekrar kurmak. İlk seferinde giriyor oyuna. Yine hata veriyor tabii. Tekrar c.rack yaparsanız hata veremyecek. Hata verdiğinde c.rack yapın olsun bitsin
Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 31 +
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: