Kutu
Sim-Baby
Sim-Puan: 0
|
 |
« : Eylül 29, 2006, 03:22:19 ÖÖ » |
|
The Sim2,University expansion,Family Fun Stuff expansion,Nightlife,Open for Business ın hepsini yükledim fakat oyunu açmaya çalıştıgımda wrong version hatası veriyo..yaklaşık 3 gündür evden cıkmayıp sadece bu oyunların hepsini bir arada oynamaya çalışıyoruz..Sorun sim2 nin üstüne iki expansion pack ı kurunca bi tanesini iptal etmesi yada wrong versiyon hatası vermesi..3gündür yapabilceğimiz bütün yükleme varyasyonlarını denedik netten her türlü cracki denedik ama olmadı sonra son çare yardımı sizlerden almayı umuyoruz.Ne yapmalıyız lütfen yardım çıldırmak üzereyiz!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2006, 11:07:37 ÖÖ Gönderen: SimsTR »
|
|
|
|
|
|
|
Logged |
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2006, 11:04:57 ÖÖ » |
|
En yeni eklenti hangisi ise ona gireceksin. O eklenti içinde diğer tüm paketler bulunur, ancak başlığı en yeni paketin adı olur.
Senin durumunda, yapman gereken, University, Nightlife, Open For Business ve Family Fun Stuff sırası ile hepsini yükledikten sonra; Family Fun Stuff simgesine basarak oyuna girmen. Diğer simgeleri silebilirsin. Onlar üzerinden oyuna girilmez, ancak Family Fun Stuff adı altında hepsi gözükür.
Not: Family Fun Stuff orijinal değilse, uygun şekilde c.rack'lemen gerekir.
|
|
|
|
|
|
Dikkat!! Sitemiz Hakkında En Güncel Duyurular ve Radyo, Havadurumu, Mail Kontrol Edici gibi özellikler için ücretsiz Araç Çubuğumuzu indirin.. Tavsiye ediyoruz.. 
|
|
|
simvakol
Simmie
Sim-Puan: 4
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2007, 10:58:33 ÖÖ » |
|
ben sırasıyla sims 2 university nıghtlıfe ofb glamaurlıfe seasons celebratıonstuff h&m fashıon'u yükledim ama celebratıonnu yükleyip c.rack yaptım.sonra oyuna girmek için celebranın simgesine tıkladım ''you are running the wrong version ofthe sims 2.please run the sims2 seasons instead''çıktı.ama seasons'a tıklayınca oyun açıldı.hemen arkasından h&m fashıon 'u yükledim.onun simgesine tıklayıncada aynı şey çıktı.ama seasons'un simgesine tıklayınca ''please insert the correct cd-rom,select ok and restart application''çıktı ben ne yapıcam lütfen acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (ad yazımlarında yanlışlık olabilir)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2007, 11:02:55 ÖÖ Gönderen: simvakol »
|
|
|
|
|
Veron
Sim-Professor
Sim-Puan: 2035
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2007, 01:00:20 ÖS » |
|
Seasonstan girmen gerekiyor...Seasonsun crackini yapmalısın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*miKmiK
Sim-Star
Sim-Puan: 1082
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2007, 09:14:16 ÖÖ » |
|
 sorunumu hallettim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2007, 09:36:21 ÖÖ Gönderen: mickey »
|
|
|
|
|
deniz29
Sim-Baby
Sim-Puan: 1
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 10, 2008, 08:47:46 ÖS » |
|
ben sırasıyla university nightlife OFB pets seasons bon voyage family fun yükledim.
ama family fun'a basınca bu wrong version mesajı çıkıyor.ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekinege
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2008, 09:08:46 ÖS » |
|
Deniz29 en son eklenti paketin Bon Voyage olduğu için onun üzerinden oyuna gireceksin. Bon Voyage'a c.rack yapmalısın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krekedon
Sim-Fan
Sim-Puan: 24
I love avril
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2008, 06:19:14 ÖS » |
|
bidahamı? yani ben seansonu yükledim.open for busnesste aynı hatayı cverdi ama ben busnessi yüklemeden önce seansona c.rack atmıştım şimdi yenidenmi atcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekinege
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2008, 01:22:34 ÖS » |
|
bidahamı? yani ben seansonu yükledim.open for busnesste aynı hatayı cverdi ama ben busnessi yüklemeden önce seansona c.rack atmıştım şimdi yenidenmi atcam
OFB öncesi yapmışsın bozulmuştur. Yeniden Seasons'a c.rack yapmalısın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sims 2 delisi
Simmie
Sim-Puan: 24
Joe Jonas <3<3 4ever
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2008, 08:15:15 ÖS » |
|
katılıyorum aynı sorun bende de vardı ben buraya cevabını bulmak için girdim lütfen bulan arkadaşımız nasıl yaptığını anlatır mı bende bon voyage de aynı sorun çıkıyorr acillll yardıım ama tabiki mail adresini verdikten sonra bana yanıt verecek şekilde diğer şekilde forum kurallarına uymamak olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 21, 2008, 08:19:56 ÖS Gönderen: sims 2 delisi »
|
|
|
|
|
|
Knuckles The RedLion™
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2008, 08:24:40 ÖS » |
|
arkadaşlar siz iyimisiniz? yada düzgün okuyor musunuz?
Adminimiz cevabı vermiş. Oyunlaın çıkış sıralarına göre en son yüklediğiniz eklentiden oyuna gireceksiniz.
eğer update i başarılı yapmışsanız. tüm eklentiler onun içinde olacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahag
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 09:57:01 ÖS » |
|
ben en son oyundan açtığım halde olmadı sadece bir ekpaketi açtı nightlife i açmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knuckles The RedLion™
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2008, 12:07:27 ÖÖ » |
|
arkadaşlar siz iyimisiniz? yada düzgün okuyor musunuz?
Adminimiz cevabı vermiş.
Oyunlaın çıkış sıralarına göre en son yüklediğiniz eklentiden oyuna gireceksiniz.
eğer update i başarılı yapmışsanız. tüm eklentiler onun içinde olacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larisa
Simmie
Sim-Puan: 4
♂ + ♀ = ♥
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2008, 04:55:55 ÖS » |
|
yhaa ama siz hep bikaç tane eklenti için bişeler yazmışsınız bnde sadece sims 2 ve bon voyage var ben napıcam:s Gönderildiği Zaman:: Haziran 01, 2008, 04:52:54 ÖS
bnde c.rack die bi dosya bile yoq.cdye yazılmayı bekleyen dosyalarda var o ama onuda yazamıyorum çünkü boş alan yoq dio: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Greengirl
Sim-Fanatic
Sim-Puan: 174
Ölüm..DEğişim..Yaşam..
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 02, 2008, 01:37:06 ÖÖ » |
|
Ben benim sıralamama baktım. UniversityNightlifeOpen For Businessve pets idi sonra Christmas Party Packyükledim çalıştı işte bundan sonra karıstı Family Fun Stuff snaırım olmadı herhalde  ay hatırlamıyorum Ama Celebration Stuff yükledim ve bu hatayı verdi sonra baska bir hata oldu (baska seyden dolayı )petsi sildim bu calıstı simdi petsi yükledim uptade yaptım bu hatayı veriyor gene yani bunu silip yeniden mi yüklesem yoksa Seasons u yüklemden hemen önce mi bunu kursam hani eklenti sıralamasında demiştiniz ya gerci yine aynı seymi olucak  Celebration Stuff, Seasons'tan sonra çıkmış olsa da Seasons'ın altında çalışıyor. Ayrıca Pets olduğu durumlarda update'i düzgün yapmak için Seasons'tan önce yüklemek daha doğru. size bir danısayım dedim  Aslında seons yüklemekte pek istemiyorum bu kadar eklenti yeter ama düzgün calısacaksaa not: suan oyunum calısıyor pets e girerek gayet güzel ama Celebration Stuff yok ortalıklarda
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 01:41:52 ÖÖ Gönderen: Greengirl »
|
|
|
|
|
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen (Moderatör)

Sim-Puan: 8102
MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 09, 2008, 02:23:53 ÖÖ » |
|
Greengirl, kafan karışmasın.
STUFF PAKETLER, ASLA "GERÇEK" SÜRÜM DEĞİLDİR!!!!
Stufflar, oyunun gerçek sürümünü yükseltmezler! Oyuna yeni hareket, yeni tema, yeni konu GETİRMEZLER!
Onlar, sadece ve sadece bir konuyu ele alıp, o konu hakkında belli başlı obje, giysi, ve diğer materyaller getirirler.
ONUN DIŞINDA BİR ETKİLERİ YOKTUR..
Oyunun gerçek sürümünü ANCAK "EP" : Expansion Pack / Eklenti Paketleri yükseltir!
Atıyorum Sims 2 ana paket, 1 sürümüyse.. üniversite ile örneğin 1.0.2 olur. Night Life ile atıyorum 1.0.4 olur! En son yüklediğim christmas party pack ya da Family Fun Stuff olsa, benim sürümüm 1.0.4 olacaktı VE BEN OYUNA ANCAK 1.0.4 sürümünden, YANİ GÜNCEL OLANDAN GİRMEK ZORUNDA KALACAKTIM.
Ne zamaan ? Tabi ki update yapmış ; tüm eklentileri birleştirmişsem..
UMARIM KAFANIZDAKİ şu stuff çatışması son bulmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Greengirl
Sim-Fanatic
Sim-Puan: 174
Ölüm..DEğişim..Yaşam..
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 09, 2008, 03:54:52 ÖS » |
|
Çok teşekkürler Rubi ne zamandır cvb bekliyordum. şimdi anlaadım. zaten dün gece Seasons u yükledim ve hepsi oyunda göründü. biraz yavaş ama güzelce oynuyorum şimdi. tekrar çook teşekkür ederim. + 5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freyja
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 05, 2008, 05:09:13 ÖS » |
|
En son yüklediğin ek paketten oyuna girebilirsin. Seasons yüklendikten sonra mahalle ekranında yukarıda pets işareti açıksa oyunda pets var demektir. Açık ama yanında + işareti varsa tıkla ve tekrar yüklensin. Eğer açık değilse update de bir hata olmuş olabilir. Ayrıca bu sorunun yeri Update bölümü. Siteyi arayarak soruna cevap bulabilirsin. http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=9204.0 burayı incele 
|
|
|
|
|
|
~
|
|
|
sims_fani.
Sim-Baby
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 18, 2009, 02:49:39 ÖS » |
|
bana lütfen yardım edin bende the sims 2'nin koleksiyonu var bon voyago yu yükledim ens onda ingilizce olarak bir yazı vardı Please insert disk number 1 yazıodu...nasıl yapacağımı analamadım kaç tane CD denediysem olmadı lütfen yrdımmm edinnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|