Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 11 +
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bodyshop'u açamama problemi  (Okunma Sayısı 13865 defa)
wwendy
Onursal Sim-Designer

Sim-Puan: 459
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 04, 2006, 05:33:01 ÖS »

ya ben açıorum bende böle bi sorun çıkıoooo neki buuu?

The Squealer
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2006, 09:09:50 ÖS »

ekran kartının sürücüsünü günceleyip yada drect in son sürümünü yükleyip tekrar dene olmazsa araştırırım
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Sim-Puan: 8102
Çevrimiçi Çevrimiçi

MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!

« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2006, 08:29:22 ÖS »

BodyShop.exe si bozuk....

Yani yeni bir TS2BODYSHOP.exe si bulun, ya da ek paket yükleyin ve yeni .exe ile açın.

Altta link verilmiştir.

31/3/9 - EKLENMIŞTIR (NL sürümüdür, sadece ana paket kullananlar içindir ve içinde ne yapmanız gerektiğini anlatan bir metin dosyası da bulunmaktadır) - INDIR
« Son Düzenleme: Mart 31, 2009, 10:57:22 ÖÖ Gönderen: RuBi » Logged

YELLOW LOVE İÇİN, TIKLA -->

Umut Yolcuları
RoOcker_girL
Sim-Baby
*

Sim-Puan: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2006, 11:55:27 ÖÖ »

yardımLarınız iÇin tŞk

Fire_Girl
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2007, 02:08:38 ÖS »

yeni bir ts2bodyshop.exe sini nerden bulcaz bi söyler misiniz?
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2007, 09:56:20 ÖS »

Eğer elinde bir ek paketin varsa..onlardan birinden alacaksın..

Onca dosyanın arasından nerden bulacam dersen, ek paketin içindeki compressed.zip adlı dosya içinden yahut TS Data klasöründen bulabilirsin...

Olmazsa buyur, ben buraya yollamışım:

A pardon cnm görmemişim..

http://rapidshare.com/files/8368953/CSBin.rar.html

Al yeni link..Bunun içinde Pets'in CSBINi var..
http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=2289.msg67319#msg67319 alıntımı yaptığın msjımda yazılanlar aynen geçerlidir.
O şekilde açabilirsin Wink

Umut Yolcuları
sanart2000
Sim-Master
(Yardımcı Moderatör)

Sim-Puan: 1335
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2007, 01:41:04 ÖS »

Benimde body shopla ilgili bi sorunum var ama biraz farklı.Yeni konu açmak istemedim.
Bende şöyle bir yazı çıkıyor;The application has crashed.The application will now terminete.İlk önce nedenini anlamadım ama Projects adlı dosyadaki göz klasörünü yanlışlıkla silmişim.Ne yapmam lazım? Dosyanın yeniden oraya kopyalanması sorunu giderir mi(Tabi bunun için o dosyaya sahip olmam lazım ama yok.Cd lere de baktım bulamadım)?

Ayrıca bu sabit konu olması için uygun bir başlık bence 
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2007, 01:50:10 ÖS Gönderen: sanart2000 » Logged

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2007, 06:00:48 ÖÖ »

BodyShop için hata : "The application has crashed.The application will now terminate"

Sebep : Bozuk bir giysi, makyaj malzemesi vs. ya da bodyshop sistemi için gerekli eksik bir dosya olabilir.

Çözüm : Projects klasörünü sil, tekrar açmaya çalış.

(Ayrıca Sims 2 cd lerinden bahsini ettiğin şeyi bulamazsın çünkü Projects klasörü tamamen senin yarattığın özel dosyaları içerir.Yaptığın tasarımlar yani.Dolayısıyla, bu klasörün içeriğinin silinmesi halinde oyuna bir zarar gelmez.)

Eğer oyuna girerken de aynı hatayla karşılaşıyorsan bu, gerçekten bozuk bir giysi vs. yüzünden olabilir ama eğer bir ek paket falan sildiysen ve onun kısayoluyla girmeye çalışıyorsan hata alman normaldir.Ona dikkat et.

Umut Yolcuları
sanart2000
Sim-Master
(Yardımcı Moderatör)

Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2007, 04:37:16 ÖS »

Söylediğin şeyi yaptım ama işe yaramadı.Ek paketim yok.Oyuna da girdim bir sorunla karşılaşmadım.Artık o yazı da çıkmıyor.Tabi dosyaları silmemle alakalı değil.Silmeden önce de çıkmıyordu.Body shop'u açtığımda yükleme barı normal bir şekilde ilerliyor.Yani açıldığı zamanlardaki gibi ama açılması gerektiği zamanı aştığı halde açılmıyor.Kapatırken program yanıt vermiyor.Hatta cd deki body shop'u kaydettim o da olmadı.Ne yapcam bilmiyorum 

Ayrıca cd deki ve bilgisayarımdaki body shopların boyutları farklı.Bu bir sorun mudur?
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2007, 04:59:40 ÖS Gönderen: sanart2000 » Logged

sanart2000
Sim-Master
(Yardımcı Moderatör)

Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2007, 08:26:35 ÖÖ »

BodyShop için hata : "The application has crashed.The application will now terminate"

Sebep : Bozuk bir giysi, makyaj malzemesi vs. ya da bodyshop sistemi için gerekli eksik bir dosya olabilir.

Çözüm : Projects klasörünü sil, tekrar açmaya çalış.

(Ayrıca Sims 2 cd lerinden bahsini ettiğin şeyi bulamazsın çünkü Projects klasörü tamamen senin yarattığın özel dosyaları içerir.Yaptığın tasarımlar yani.Dolayısıyla, bu klasörün içeriğinin silinmesi halinde oyuna bir zarar gelmez.)

Eğer oyuna girerken de aynı hatayla karşılaşıyorsan bu, gerçekten bozuk bir giysi vs. yüzünden olabilir ama eğer bir ek paket falan sildiysen ve onun kısayoluyla girmeye çalışıyorsan hata alman normaldir.Ona dikkat et.

Eğer sorunumu halledemezsem oyunu silip tekrar yükleyeceğim önceki mesajıma bir yanıt gelmedi.Bekliyorum 

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #10 : Mart 01, 2007, 11:44:07 ÖÖ »

Söylediğin şeyi yaptım ama işe yaramadı.Ek paketim yok.Oyuna da girdim bir sorunla karşılaşmadım.Artık o yazı da çıkmıyor.Tabi dosyaları silmemle alakalı değil.Silmeden önce de çıkmıyordu.Body shop'u açtığımda yükleme barı normal bir şekilde ilerliyor.Yani açıldığı zamanlardaki gibi ama açılması gerektiği zamanı aştığı halde açılmıyor.Kapatırken program yanıt vermiyor.Hatta cd deki body shop'u kaydettim o da olmadı.Ne yapcam bilmiyorum 

Ayrıca cd deki ve bilgisayarımdaki body shopların boyutları farklı.Bu bir sorun mudur?

**BodyShop'ı bilgisayarına kopyaladın fakat nereye kopyaladın ? Eğer masaüstüne kopyalıyorsan açılmaz, çünkü o bir kısayol değil ana .exe dir.Ve onun hedefi önemlidir.Açılması için, olması gereken hedefe koyman gerekir yani, EA GAMES\The Sims 2\CSBin

Senin aslında sorunun yokmuş, çünkü yolladığın resimdeki hedef masaüstü :

Ayrıca bu resimde karşılaştırmasını yaptığın iki dosya, aynı dosyalar fakat biri gerçek dosya (ana .exe) , diğeri ise onun kısayolu (gölgesi)

Gölge .exe ler, istenilen her yere konulabilir, hedefleri önemli değildir, masaüstüne yerleştirilebilir, çünkü onların hedefleri vardır.
O hedefe göre açılırlar.

O G:\CSBin hedefindeki TS2BodyShop.exe si, ana .exe dir.
Fakat anlayamadığım birşey var, orda The Sims 2 klasörü yok ?
The Sims 2 klasörü yoksa CSBin klasörü nerden geliyor ?
Tek başına CSBin klasörü bir işe yaramaz, The Sims 2\CSBin klasörü olacak...

Sen sanırım oyunu silmişsin, ya da CSBin klasörünü alıp başka bir hedefe koymuşsun..
Lütfen The Sims 2 klasörü içine koy :  EA GAMES\The Sims 2\CSBin

Bu durumda çalışmaması normal...

Umut Yolcuları
sanart2000
Sim-Master
(Yardımcı Moderatör)

Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

« Yanıtla #11 : Mart 01, 2007, 03:46:20 ÖS »

Kısa yol olup olmadığına dikkat etmemiştim Esas dosya ile karşılaştırdım tutuyor.

Body shop'u önce belgelerimdeki sims 2 ye kopyaladım.Tabi ki olmadı esas olması gereken yere kopyaladım yine olmadı.
Yani;
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin yine olmadı.Bende önceki yüklü olanı taşıdığım yerden yine eski yerine getirdim diğer yüklediğimi sildim.Arada bir deniyorum ama hala açılmış değil.

Birde cd içindeki klasörün resmini gönderiyorum.Bendeki cd kopya.Belki en başta yanlış kopyalanmış olabilir ama ben hiç bir şeyini silmedim.Zaten cd ile alakalı olamaz.bugüne kadar çalışıyordu.Ne olduysa ben projects dosyasında yanlışlıkla esas göz dosyasını sildikten sonra oldu.O dosyayı ben yapmış olamam.Çünkü göz yapmayı yeni öğrenmiştim.Öğrenmeden önce ordaydı.

Adres çubuğuna dikkat et.Sadece sürücü adı var.Eğer yapılacak birşey yok  diyorsan oyunu silip yeniden yüklemem lazım ama hiçç istemiyorum.

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #12 : Mart 01, 2007, 05:29:16 ÖS »

CDnde bir sorun yok, ve ayrıca Projects klasörü, sims2 nin ana klasörlerinden birini içermez.
Nasıl ki Downloads klasörünü kendimiz yaratıyoruz, ve istediğimiz an siliyoruz; birşey olmuyor, Projects klasörü de öyle..

Ana dosyaların hepsi PROGRAM FILES TAKİ ea games te bulunur, belgelerimdeki ea games, bizim yarattığımız klasördür!!

İstersen bir dene, Belgelerim deki EA Games i şimdilik masaüstüne al ve şimdi oyuna girmeye çalış.Ardından çık ve Belgelerim'e gir, Projects klasörü diye bir klasör olmayacak...ve hemen ardından BodyShop a girmeye çalış...
Projects klasörü, sen bir giysi yahut başka bir bodyshop ürünü "import" ettiğin an oluşturulur.

Eğer EA Games i de sildiğin halde oyun açılmıyorsa, sen, sims 2 dosyalarını bayağı bir karıştırmış olmalısın..
Üşeniyorsun ama bu durumda oyunu silip tekrar yüklemen iyi olacak..
Masaüstündeki EA Games, oyunu silip tekrar yükleyene dek orda kalsın.
Oyuna girmek istediğin an açarsın...(maksat, yaptığın değişiklikler ve int. eklerin boşuna silinmesin.)

Umut Yolcuları
sanart2000
Sim-Master
(Yardımcı Moderatör)

Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

« Yanıtla #13 : Mart 01, 2007, 06:59:04 ÖS »

Dediğini yaptım açıldı sonunda.Çok teşekkürler   
Fakat oyun yeni yüklemişim gibi oldu.Ama ben masa üstüne aldığım dosyayı silmedim.Onda save dosyaları mevcut.O klasörü belgelerimdeki sims 2 klasörüne taşırsam yine eski oyunuma dönebilirim sanırım.Bu oyuna zarar vermez değil mi?
Tabi başka orda olmayan klasörler var.Herhalde onları oraya hiç taşımamam lazım.Yoksa yine çorbaya döner. 
Neyse tekrar teşekkürler.Allah ne muradın varsa versin,Allah seni sevdiğine kavuştursun  

Ama download klasörümde birşey var galiba! Çünkü download dosyalarını klasöre kopyalayınca yine açılmadı.Dosyaları silince çalıştı.İçlerinde bozuk bir dosya mı var yoksa fazla mı geliyorlar dersin?

Düzeltme:Tamam düzelttim.Hepsini yeniden çıkardım dosyalardan.Bugün yapmazsam uyuyamazdım.Yarın işe gitcem,nasıl kalkcam bilmiyorum 

« Son Düzenleme: Mart 01, 2007, 07:46:44 ÖS Gönderen: sanart2000 » Logged

RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #14 : Mart 02, 2007, 05:36:23 ÖÖ »

Oh oh, sonunda neyden kaynaklandığını çözdük Very Happy

Downloads klasörüne eklediğin bir dosya yüzünden oluyormuş..
Sadece onu silmek yeterli olabilirdi ama neyse, yeniden çıkarmışsın dosyaları..

Ayrıca o dileklerini yiyim senin ben Very Happy Saolasın, Allah seni de sevdiğine kavuştursun canım benim ya, heheh

"Oyunu yeniden yüklemişim gibi oldu" dedin ya...
İşte bu yöntem, bilgisayara format atmak gibi birşey..Sims2 ye format atmak diyorum ben buna Very Happy
Oyunda oluşan hatalara karşı bu yöntemi uyguluyorum..

Umut Yolcuları
anemon
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mart 31, 2007, 09:10:00 ÖÖ »

şu değiştirilmesi gereken dosyanın linkini tekrar verebilr misiniz?? rapidshare'den silinmiş de. teşekkürler
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen
(Moderatör)

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #16 : Mart 31, 2007, 09:30:17 ÖÖ »

http://rapidshare.com/files/23653746/CSBin.rar.html

Link yenilenmiştir arkadaşlar Wink

Seasons sürüm CSBin.Yapılacaklar aynıdır.

Umut Yolcuları
angel2001
Sim-Baby
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Nisan 08, 2007, 03:38:10 ÖS »

bodyshopu acamıyorum daha once yazdıgınız herşeyi denedim fakat hala açılmıyor tekrar mı sims yüklemeliyim acaba? sürekli bodyshopu açıyorum ve hata veriyor lütfen biri en ince ayrıntısına kadar nasıl yapıcağım konusunda yardımcı olsunnn
|| EvANeSCeNcE ||
Sim-Maniac
*

Sim-Puan: 683
Çevrimdışı Çevrimdışı

ǿžðέ

« Yanıtla #18 : Nisan 09, 2007, 04:08:05 ÖÖ »

yaklaşık 1 hafta öncesine kadar body shop çalışıyodu
ama sonra hiç bi neden yokken çalışmamaya başladı 

işte ben açınca böyle bi şey geliyo karşıma acaba herhangibi ayarlamı oynıcam veya simsi silip baştan yüklememmi gerekçek
v3nhus
Sim-Maniac
*

Sim-Puan: 151
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #19 : Nisan 09, 2007, 05:17:45 ÖÖ »

vidia bence hiçbir neden yokken calısmaması mumkun değil en son ne yaptın diye sormıcam cunkı yazmıssın ama hiçbir neden yokken calısmamazlık yapmaz cd'den kaynaklanıo olabılır
Sayfa:  [1] 2 3 4 ... 11 +
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: