meltemözdemir
Sim-Fan
Sim-Puan: 52
|
 |
« : Aralık 14, 2006, 12:22:03 ÖÖ » |
|
yanlış yere açtıysam özür dilerim.bir sorunum var .sitenin dowload bölümünden indirdiğim simler gözükmüyor.yardım ederseniz sevinirim (bazı simler oyunda gözüküyor.)
*SimsTR Download Bölümünden İndirdiklerinizde Sorun varsa buraya yazınız...
HANGİ DOWNLOAD'da sorun yaşadığınızı, sorunu net bir biçimde yazınız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2007, 02:49:40 ÖS Gönderen: SimsTR »
|
|
|
|
|
|
|
Logged |
|
|
meltemözdemir
Sim-Fan
Sim-Puan: 52
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2006, 08:23:09 ÖS » |
|
Tarkan, Angelina Jolie, Brad Pitt, türk ünlüler(Tuğçe Kazaz) vampire model Hera vb. ve bende bütün ek paketler var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2006, 09:05:58 ÖS » |
|
Onlar Sims2package dosyaları, onları downloads'a atmayacaksın, çift tıklayıp çalıştıracaksın, sonra onay verip, yükleyeceksin. Öyle yaptın değil mi?
Tarkan, Brad Pitt'i falan şöyle seçiyorsun.
Ten Rengi kısmından Brad Pitt'i seç mesela (yani onun ten rengi ztn üzerinde resmi var). Sonra Hazır yüzler kısmına gir (2. Basamak'taki yani), orada bir tek brad pitt'in yüzü olacak zaten. Onu seçersen Brad Pitt seçilmiş olacak.
|
|
|
|
|
|
Dikkat!! Sitemiz Hakkında En Güncel Duyurular ve Radyo, Havadurumu, Mail Kontrol Edici gibi özellikler için ücretsiz Araç Çubuğumuzu indirin.. Tavsiye ediyoruz.. 
|
|
|
Gokkusagi_1
Sim-Fanatic
Sim-Puan: 601
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2007, 10:11:42 ÖS » |
|
ya ben nerdeyse tüm forumu okudum ama yine de çözemedm bu olayı  örneğin: ünlülerden justin i indirdim gerekli yere (downloads fln) çıkarttım fakat install edip ok demem gerekiyomuş.. yüklemek için simgeye tıkladıımda 'this content requires expansion pack data that is not installed.' dio ve sadece ok seçeneği var.. bnde sdce the sims 2 yüklü acaba ondan mı.. ondansa hangi ekleri yükleyip hngilerini yükleyemicemi nerden anlayabilirim?? son olarak...  başarılı olup olmadıımı nerden anlarım (yani body shopu mu açim bakim sims2yi açıp aile kurma yrine fln mı girim napim!!) bi sürü msj okudum kafam allak bullak oldu yardım edersenz sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen (Moderatör)

Sim-Puan: 8182
MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2007, 01:48:44 ÖS » |
|
Eğer zaten "This content requires expansion pack data that is not installed." dediyse oyuna yüklenmemiş demektir, yani sende olmayan bir eklenti gerektiriyor demektir. Hangi ekleri gerektirdiğini Müge, yani sim designer ımız Jamelia bilir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2007, 12:04:14 ÖÖ » |
|
Yine de yüklemenin bir yolu var, başka eklenti isteyen paketleri.. http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3 Buradaki programı yükle. Bu standart Sims 2 Paketlerinin farklı bir program ile açılmasını sağlayacak ve böylece yükleyebilieceksin. Tek dezavantajı şu olur, mesela o pakette başka eklenti gerektiren neyse onu oyunda göremezsin. Mesela giysisi eklenti gerektiriyorsa, görünmez ama diğer kısımları yüzü vs. gözükür.
|
|
|
|
|
|
Dikkat!! Sitemiz Hakkında En Güncel Duyurular ve Radyo, Havadurumu, Mail Kontrol Edici gibi özellikler için ücretsiz Araç Çubuğumuzu indirin.. Tavsiye ediyoruz.. 
|
|
|
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 17, 2007, 03:29:12 ÖS » |
|
 Eğer eklenti istiyorsa, sizde olmayan eklenti ile gelen bazı şeylere ihtiyaç duyuyor demektir. Bunu atlamanın bir yolu var. http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3 Bu programı yüklerseniz, bundan böyle standart yükleme kutuları çıkmaz. Bu program açılır ve install dediğinizde karakterleri yükler. Tabi karakterin eklenti gerektiren kısmı eksik kalır. Resimlere gelince; 1. Resimde Install Diyeceksin ve yüklenecek  2. Resimde de başarıyla yüklendi diyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harmonia
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2007, 12:45:39 ÖS » |
|
problem yaşadığın linki burada veririsen yardımcı olurum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harmonia
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 18, 2007, 02:28:53 ÖS » |
|
cnm valla anlamadım buraya linki koyarmısın...veya tam olarak hangi link...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanart2000
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 18, 2007, 03:22:13 ÖS » |
|
 Eğer eklenti istiyorsa, sizde olmayan eklenti ile gelen bazı şeylere ihtiyaç duyuyor demektir. Bunu atlamanın bir yolu var. http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3 Bu programı yüklerseniz, bundan böyle standart yükleme kutuları çıkmaz. Bu program açılır ve install dediğinizde karakterleri yükler. Tabi karakterin eklenti gerektiren kısmı eksik kalır. Resimlere gelince; 1. Resimde Install Diyeceksin ve yüklenecek  2. Resimde de başarıyla yüklendi diyor  İşte bu mesajdaki link.Yani ek paket olmadan yüklediğim simlerin oyunda gözükmesi için bu linkin içindeki downloadlardan birini yüklemem lazım ama hangisi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RuBi ♀
Sim-Mod.Yönetmen (Moderatör)

Sim-Puan: 8182
MOD: üşüтüк! You got hole in your head, man!
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 20, 2007, 07:44:40 ÖÖ » |
|
Bak canım, senin o gönderdiğin resimde hiçbir eklenti gerektiğini söylemiyor. Yani o paketler açılır, ve zaten başarılı bir şekilde oyuna eklenmiş...Bir de unuttuğun bir şey var : OYUNA İLK YÜKLEDİĞİNİZ İNTERNET EKLERİ, OYUNA İLK GİRDİĞİNİZDE GÖZÜKMEYEBİLİR, İKİNCİ VEYA ÜÇÜNCÜ GİRİŞİNİZDE GÖZÜKECEKTİR.Sabırlı olun. O indirilecek şeye gelince, en son sürümü indir : Latest version 1.5.1.4 "Download from ModTheSims2" adlı linke tıkla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanart2000
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 20, 2007, 08:08:47 ÖÖ » |
|
Sadece o sim için değil bir iki tane daha var.Onlarda bu mesajdaki yazı çıkıyor.Eğer zaten "This content requires expansion pack data that is not installed." dediyse oyuna yüklenmemiş demektir, yani sende olmayan bir eklenti gerektiriyor demektir. Diğerini bekleyelim bakalım.Çünkü hala göremedim.Ayrıca yardımın için sağol. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyanur
Sim-Baby
Sim-Puan: 1
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 22, 2007, 05:16:03 ÖÖ » |
|
 benim indirdiğim saçlar yerinede tek gözlü tavşan kafası çıkıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 22, 2007, 12:28:56 ÖS » |
|
 Mesh dosyalarını indirmiyorsun demektir. Yüklediğin sayfaya git ve mesh'in nereden yükleneceğini öğren  Çoğu saçın kendine ait bir mesh dosyası bulunur. Siteyi araştırırsan detaylı bilgi edinebilirsin. Bu arada burada lütfen SimsTR'dan indirdiğimiz download'larla yaşanan sorunları yazalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylek
Sim-Baby
Sim-Puan: 0
!!!!SAMPIYON FENERBAHCE!!!!
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 25, 2007, 10:29:46 ÖÖ » |
|
Download bolumunden Chocolate Dress i ve saten rich green i yukledikten sonra ne zaman kiyafet bolumune girsem hata veriyor ve bilgisayarı resetlemem gerekiyor.Bu konuda ne yapmam gerekir? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cesur Yürek
Sim-Fanatic
Sim-Puan: 148
I came back.
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 09, 2007, 09:02:27 ÖÖ » |
|
simstrden saç indirdim,oyuna gırdım (enable yapmıştım) sonra sim yapmaya girdim saça girrdim sansürsüz r resimler çıktı bunlar mesh indirmediğim içinmmi?bide ben sansür kaldırma programı filan yüklemedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimsTR
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 09, 2007, 02:47:02 ÖS » |
|
Saç düzgün çalışmıyorsa, mesh olmadığı içindir. Onun dışında, saç dosyalarının sansürü kaldırması gibi birşey söz konusu olmamalı. Bir uyumsuzluk oluşmuş olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|